• Vi kan mopeder, fråga oss gärna! [email protected]
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Hos oss handlar du tryggt

Yamaha DT 50 MX

Mopeden Yamaha DT 50 MX är en tuff och lättrimmad modell som vi har delar och trim till. Vi eftersträvar att ha delar och trim även till denna modell och kan erbjuda det mesta som efterfrågas. I vår butik kan du köpa allt från DT 50 MX avgassystem drev och kedjor till kolvringar och kolvar.

Om Yamaha DT 50 MX

Yamaha DT 50 MX är en klassisk moped från Yamaha, och utan tvekan den mest populära i deras DT-serie. Den tillverkades mellan åren 1981- 1996 och har globalt sålts i hundratusentals exemplar. I Sverige kom den in på marknaden 1983 och var under 1990-talet en av våra allra vanligaste och mest uppskattade mopeder.

Teknisk information

Yamaha DT 50 MX har en tvåtaktsmotor med en cylindervolym på 50 cc, vilket ger 1,0 hästkrafter i Sverige. Den är försedd med trumbromsar som finns på både bak- och framhjul. I Sverige såldes mopeden i olika färgkombinationer, beroende på tillverkningsår. Svart, rött och vitt var vanliga inslag i nästan alla årgångar. 

Yamaha DT50MX är således en klassisk och mycket omtyckt moped. Här på Trimbutiken hittar du en rad olika tillbehör och reservdelar. Är det något som du saknar, tveka inte att kontakta oss.

Mer info om Yamaha DT 50 MX

Yamaha DT 50 MX är en klassisk moped som har funnits i årtionden. Den är välkänd för sin lätta vikt, sin manövrerbarhet och sitt enkla startsystem. Med en luftkyld motor och fyr- och femväxlad växellåda kan du ta DT 50 MX överallt från stigar till större vägar med lätthet. Mopeden har också en högpresterande fjädring som ger utmärkt återkoppling, vilket gör den perfekt för stuntkörning. Yamaha DT 50 MX är en pålitlig och robust moped som lätt klarar av alla typer av terräng. Den ger dig en trevlig körning oavsett om du cruisar runt i stan eller erövrar grusvägar. Med sin överlägsna kvalitet och design kommer Yamaha DT 50 MX garanterat vara en moped du lätt fastnar för.

Mopedfabrikat
Övrigt
Information
Moms visas: