• Vi kan mopeder, fråga oss gärna! [email protected]
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Hos oss handlar du tryggt

Sachs moped och Monark Crescent Compact

Köp trimdelar och tillbehör till din Sachs moped, eller trim till Sachsmotor som även finns på Monark Crescent Compact, från oss på trimbutiken. Nu har vi utökat vårt sortiment och kan ta hem det mesta av det du eventuellt saknar. Sachs är en av de mest populäraste mopedmärkena i Sverige och självklart vill vi tillgodose dina önskemål vad gäller mopeddelar.

Märket Monark Crescent Compact är en riktig klassiker och under 80-talet var det en av de absolut mest populära mopederna som rullade.

Är du minsta osäker vad gäller delar till dessa fabrikat är du välkommen att kontakta vår support. Under vårmånaderna kan det vara långa telefonköer trots att vi jobbar för högryck men skicka gärna ett mejl istället. Vi gör vårt bästa för att besvara kundernas frågor.

Mer info om Sachs-mopeder

Sachs-mopeden tillverkades av det tyska företaget Zweirad Union från 1950 till 1990. Den var en av de mest populära mopederna på marknaden, med mer än 1 miljon sålda enheter under de 40 åren.

Sachs-mopeden var känd för sin pålitliga motor och robusta konstruktion, vilket gjorde den till ett idealiskt val för vardaglig transport. Den hade en distinkt tvåtaktsmotor som var inrymd i antingen en stålram eller, mer sällan, en aluminiumram. Mopedens transmissionssystem var enkelt och effektivt, med bara en spak för att välja växlar. Dessa mopeder var lätta att underhålla och hade minimala krav på service, vilket gjorde dem idealiska för förare med en liten budget.

Sachs-mopeder fanns i flera olika modeller och storlekar, varav vissa hade slutna kåpor eller genomgående ramar. Sachs-mopeden var också populär bland ungdomar på grund av sitt låga pris och sin enkla konstruktion. När mopedernas popularitet började minska på 1990-talet, minskade också försäljningen av Sachs-mopeden, vilket ledde till att den till slut slutade tillverkas. Sachs-mopeden har kultstatus bland veteranentusiaster.

För dem som vill uppleva spänningen med att köra en klassisk tvåtaktsmaskin är Sachs-mopeden ett utmärkt val. Den erbjuder bra prestanda och tillförlitlighet.

Mopedfabrikat
Övrigt
Information
Moms visas: