• Vi kan mopeder, fråga oss gärna! [email protected]
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Hos oss handlar du tryggt

Reservdelar och trim till Puch moped

Vi säljer trim och andra mopeddelar till Puch. Puch mopeder är fantastiska och många av oss har nostalgiska minnen av dessa fantastiska mopedfabrikat som Puch Monza, Puch Dakota och Puch Maxi.

Vi på trimbutiken.se strävar efter att tillgodose behovet av mopedtrim och mopeddelar. Bland de trimdetaljer vi säljer som passar till Puch mopeder hittar du cylinderkit, förgasarkit, tändsystem och race-kopplingar.

När det handlar om tillbehör och delar så kan vi ordna fram originaldelar och ordinarie reservdelar till mycket bra priser.Puch mopeder

 

Fråga oss om delar som rör Puch

Behöver du komma i kontakt med oss, kanske gällande frågor som rör delar och trim till Puch, så kan du mejla till [email protected] när som helst.

Du kan även prova att ringa 0760-166440 under vår telefontid Måndag till Tisdag. 13:30-15:00. Under vissa tider är vår telefon hårt belastad, något vi ber om ursäkt för. Därför rekommenderar vi att kontakta oss via mejl i första hand. Om du inte hittar vad du söker till just din Puch så tveka inte att kontakta oss!

Mopedfabrikat
Övrigt
Information
Moms visas: