• Vi kan mopeder, fråga oss gärna! [email protected]
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Hos oss handlar du tryggt

Mopedrenovering

mopedrenoveringVi vill självklart vara din partner när det är dags för mopedrenovering. Vi renoverar Zundapp, Puch, Sachs, Yamaha DT50MX motorer.

Hos oss hittar du ett fantastiskt utbud av mopeddelar och trim till bra priser. Vi eftersträvar högsta kvalitet och vi hjälper dig gärna med svar till eventuella frågor. Under högsäsong kan det vara svårt att komma fram på telefonen så skicka gärna e-post till [email protected] för snabbare svar.

Vi utför motorrenovering av mopedmotorer

Renovera din mopedmotor tryggt hos oss på Trimbutiken, vi utför motorrenoveringar till flera mopedfabrikat. Vi har lång erfarenhet, både av delar och mopedrenovering.

Vi på Trimbutiken erbjuder tjänsten att renovera er mopedmotor samt även montera diverse delar enligt önskemål. Oftast räcker det med att byta och montera nya motorlager samt packboxar. Här brukar vi rekomendera SKF lager samt packboxar i a-kvalitet. Dessutom en komplett packningsats. Då passar vi även på att kolla upp den övriga konditionen på din mopedmotor. Tveka inte att höra av dig om önskemål samt prisuppgifter.

Vi nås på mejladressen. [email protected]

På fotografiet nedan visar vi en kunds 4-växlade Puchmotor med Gilardoni reedcylinder. Vårt uppdrag är att porta cylindern samt bearbeta topplock och även anpassa klämspalten i topplocket. Detta var del i en större mopedrenovering.

motorrenovering puchmotor

Våra varumärkeskategorier

Klicka på loggan för det varumärke du letar delar efter så kommer du direkt in på respektive kategori där du hittar hela sortimentet. 

 

 

Tack för att du handlar av oss när det är dags för mopedrenovering!

Mopedfabrikat
Övrigt
Information
Moms visas: