Mopeddelar från Trimbutiken.se

Det är vi som jobbar på Trimbutiken.se och som servar dig med reservdelar och mopedtrim. Vi gör vårt yttersta för att du ska förbli en av alla våra nöjda kunder.
Tack för att du köper mopeddelar av oss!

Puch mopeder

PuchVi säljer trim och andra mopeddelar till Puch. Puch mopeder är fantastiska och många av oss har nostalgiska minnen av dessa fantastiska mopedfabrikat som Puch Monza, Dakota och Maxi. Vi på trimbutiken.se strävar efter att tillgodose behovet av mopedtrim och delar.

Bland de trimdetaljer vi säljer som passar till Puch mopeder är cylinderkit, förgasarkit, tändsystem och race-kopplingar. När det handlar om tillbehör och delar så kan vi ordna fram  originaldelar och ordinarie reservdelar till mycket bra priser.

Fråga oss om delar som rör Puch

Behöver du komma i kontakt med oss, kanske gällande frågor som rör delar och trim till Puch,  så kan du mejla till info@trimbutiken.se när som helst. Du kan även prova att ringa 0760-166440 under vår telefontid Måndag till Torsdag 13:00-15:00. Under vissa tider är vår telefon hårt belastad, något vi ber om ursäkt för. Därför rekommenderar vi att kontakta oss via mejl i första hand.

Om du inte hittar vad du söker till just din Puch så tveka inte att kontakta oss!

Insug -reedventil AM 6 mm.
Ett riktigt bra Am 6 koncept på insug och membran som har en kanon bra funktion för dig som jagar...
869:-
Cylinderpinnbultar Malossi M6
Pinnbultar av bästa kvalitét direkt från Italienska Malossi
169:-
Klämma till Ljuddämpare 70 mm.
Klämma till Ljuddämpare 70 mm. i kromat material med håldiameter 8 mm. för att fästa ljuddämparen.
49:-79:-

Köp mopeddelar fraktfritt

Trimbutiken.se ägs och drivs av