Mopeddelar från Trimbutiken.se

Det är vi som jobbar på Trimbutiken.se och som servar dig med reservdelar och mopedtrim. Vi gör vårt yttersta för att du ska förbli en av alla våra nöjda kunder.
Tack för att du köper mopeddelar av oss!

Information om trimbutiken.se

Välkommen till trimbutiken.se - webbutiken med företaget, både kontor och lager, i Töreboda, en liten mysig ort som är centralt belägen mellan Stockholm och Göteborg. Vi satsar nu på att bli ännu större när det gäller trimdelar till moped, men även övriga mopeddelar och reservdelar till mopeder. Vi på trimbutiken prioriterar support, ärlighet samt god service för att du som kund ska känna dig väl bemött och kunna känna att du gjort en god affär när du handlat.

Jag, Mikael Nyman Karlsson, som driver trimbutiken.se har sysslat med tillbehörsförsäljning till mopeder under hela 2008 till december 2009 då Webbutiken och företaget startades upp. Detta skedde efter lite funderingar fram och tillbaka vilket ledde till att jag ansåg att jag ville utveckla min försäljning fullt ut med ehandel. Tack vare ett riktigt bra kontaktnät och stor efterfrågan på våra produkter har verksamheten vuxit över förväntan.

Om mig, som driver trimbutiken.se

Jag är 46 år och har haft med mig motorintresset hela livet, då i första hand trimning.
Mitt största mål med denna satsning är att kunna leverera prismässigt och kvalitetmässigt bra tillbehör till dig som också har mopedåkning som fritidsintresse.

Tack vare bra kommunikation med kunden och mitt kontaktnät kan vi få fram diverse olika tillbehör som ännu ej ligger uppe till försäljning. Det ska helt enkelt löna sig att komma med en produktförfrågan.

Besök vår kundsupport här för frågor rörande våra produkter och ehandel. Klicka här för övriga kontaktuppgifter och villkor.

 

Köp mopeddelar fraktfritt

Trimbutiken.se ägs och drivs av